LAKÁSOK

Már az első épület tervezése alatt beleszerettünk a környékbe. Azonnal kezdtük keresni, hogy hol építkezhetünk még a közelben.
A Simona Ház 2. 200 méterre található a Simona Ház 1-től.
Az épület, egy hat emeletes, 22 lakásos társasház, egyszerre tradícionális és előremutató homlokzattal és a tőlünk már megszokott kimagasló, európai szintű belső dizájnnal. 

 

A kivitelezést a Simona Ház 1-nél már bevált cég végzi.
A lakások átadása 2018 decemberében történik.

Energetikailag hatékony, magas színvonalon, tartós minőségben bebútorozott, világos, okos helykihasználású, megfelelően gépesített, azonnal költözhető lakásokat készítünk.

Nálunk a "fiataloknak szoló, illetve diáklakás" nem a színvonalat jelzi, hanem azt, hogy figyelembe vettük, hogy mi fontos az ott lakó diákoknak / pályakezdőknek.

Lakásainkat befektetőknek és gyermekeiknek lakást vásárló szülőknek terveztük.
Olyan befektetőknek, akik átlag feletti hozamot és piacvezető értékemelkedést szeretnének elérni.
Olyan szülőknek, akiknek fontos, hogy gyerekük magas minőségű, vidám lakásban lakjon, amit később, az értékemelkedés miatt, ugródeszkának használhatnak következő lakásuk vásárlásánál.

A Simona Ház lakásai szexik, azonnali birtoklási vágyat váltanak ki. Okos alaprajzú és magas színvonalú, kulcsra kész, bútorozott lakásokat árulunk, gépesített konyhával. A környéken tanuló 36,000 diák az elsődleges célcsoport.

A Simona Ház 1. és 2. építészeivel, már több, 5 csillagos hotelünkön is együtt dolgoztunk. Az ott szerzett tapasztalatokat is hasznosítottuk a Simona Ház 2. tervezésében.

Átadás: 2018. december.

Studió Lakások / Teraszos Studiók

Okos helykihasználású, teljesen bútorozott, parkettás lakások, gépesített konyhával, hatalmas ággyal. 

Méretek: 32-52 nm-ig

Lakások 21,9-29,9 m Ft ig

Teraszos Kéthálós Lakások

Okos helykihasználású, külön WC-s, teljesen bútorozott, gépesített konyhás, parkettás, hatalmas kertre néző, teraszos lakások, két lakónak tervezve.

Méretek: 49-93 nm-ig

Lakások 26,9-58,9 m Ft ig

Háromhálós Lakások

Okos helykihasználású, külön WC-s, teljesen bútorozott, gépesített konyhás, parkettás lakások, három lakónak tervezve.

Lakások 36,9-74,9 m Ft ig

Méretek: 62-100 nm-ig

LAKÁSTÍPUSOK

ENGLISH